full

SKLADIŠTE

Nadkriveno skladište za sve vrste robe

full

UTOVAR ROBE

Vršimo sve vrste utovara

full

PROFESIONALAN TRANSPORT ROBE

Transport robe diljem Europe

full

KORIŠTENJE NAJMODERNIJIH VOZILA & TEHNOLOGIJA

Moderna i tehnološki napredna vozila omogućuju nam brz i efikasan transport

Utovar

Izuzetno je važno da se transport usklađuje s određenim procesima kao što su privremeno skladištenje tereta, prijevoz rober različitom priveoznim sredstvima te izvođenje utovara u svakoj fazi prijevoza. Time nudimo više vrsta utovara, cjeloviti utovar te djelomični utovar.

Brz transport

Brz transport ne odnosi se samo na vrijeme dostave robe već su pitanju pravilna organizacija tehnoloških procesa. To je učinjeno na takav način da se neposredno slijede različiti koraci, bez prekida. Da bi se taj cilj postigao, nužno je koordinirati proces s vozačima te njihovim vozilima.

Skladište

U našem nadkrivenom skladištu kapaciteta 500 m2 nudimo Vam uslugu skladištenja svih vrsta tereta te zaštitu istih. Također na raspolaganju Vam je vanjski skladišni prostor od cca 2000m2. Garantiramo sigurnost Vašeg tereta 24-satnim video-nadzorom te zaštitu od svih vremenskih uvjeta.

Moderan vozni park

Firma posjeduje AVIA vozila, standardne poluprikolice te mega poluprikolice i tandeme-cestovne vlakove. Posjedujemo moderna vozila s prosjekom starosti vozila je ne više od 3 godine. Navedena vozila su EURO 6 norme.

Naš dugoročni cilj je pružiti našim klijentima raznovrsnost globalnih logističkih rješenja te samog servisa transportnih vozila.