Logistika na prvi pogled

  • Vodeći pružatelj suvremenih logističkih usluga u Međimurskoj županiji
  • Početni kapital od 1.181.000,00 kn
  • 3x AAA certifikat
  • Edukacija vozača po zakonu o mobilnim radnicima

 

Jurčec-transporti d.o.o. je tvrtka osnovana prvenstveno za usluge cestovnog prijevoza. Naš dugoročni cilj je pružiti našim klijentima raznovrsnost globalnih logističkih rješenja te samog servisa transportnih vozila.Uz to pružiti najbolja i najpovoljnija transportna rješenja. Odnosi sa našim klijentima temelje se na razumijevanju i postizanju zajedničkih ciljeva. Mogućnost za brz i efikasan transport jest naša dugogodišnja mreža. Naši vozači su licencirani te obrazovani, kao i potpuno opremljeni tehnologijom za neprekidnu komunikaciju.

ZAŠTO MI?

Bez obzira na veličinu robe, udaljenost ili  Vaše zahtjeve, dostavljamo Vašu robu u dogovorenom roku i u dogovorenom proračunu. Svakom našem zadatku smo 100% posvećeni.

EDUKACIJA

Naša vodilja je edukacija naših ljudi.Tvrtka Jurčec-transporti konstantno ulaže u razvoj tima. Mi smo profesionalni, učinkoviti i obrazovani. U području logistike, dajemo važnost detaljima, to nas čini konkurentnima.

KVALITETA

Naša kvaliteta se odnosi na proces kojim osiguravamo da roba ili usluge budu dostavljene kako je dogovoreno, u zadanom roku te u određenom proračunu. Pa tako se možemo i pohvaliti našim certifikatima.

Misija

Ispunjavamo zahtjeve naših kupaca za osobnim i profesionalnim uslugama nudeći inovativna rješenja transporta, kao i određene specijalističke usluge.

Vizija

Vizija koja jasno pokazuje kamo te kako doći od određene lokacije. Da bismo ostvarili ovu viziju i ispunili naše ciljeve, stalno tražimo nove mogućnosti. Stoga je važan dio naše vizije privući i zadržati najbolje zaposlenike u poslovanju.